Nieuwsbrief september 2023

Web ECOO Ecoplanc 2022 29

NIEUW: Ecoplanc & Ecopic Edge

Wil je je tuin, gazon of oprit een nette afwerking geven? Ga dan aan de slag met Ecoplanc & Ecopic Edge. Dat is een stevige afboording met een afgeschuinde bovenkant van slechts 1 cm breed, wat zorgt voor een verfijnde en elegante look. Er zijn 3 verschillende verankeringspalen waarmee je alle verbindingen kunt maken die je wilt: binnenhoeken, buitenhoeken of rechtdoor.
Gemaakt van 100 % gerecycleerde restplastics. Kleur: donkergrijs.

KLIK HIER VOOR DE INFOFICHE
Web ECOO Tessaflower 2022 28

NIEUW: Tessa Flower

Leid de groei van je planten en bloemen langs de muur met Tessa Flower. Dankzij de organische structuur kunnen planten bloemen zowel binnen als buiten onder de beste omstandigheden groeien. Laat je creatieve kant zien en combineer verschillende onderdelen tot een elegant geheel. Van een stedelijke jungle met tropische hangplanten in je woonkamer tot een verticale tuin op je terras met kleurrijke bloemen.
Een duurzame keuze, want Tessa Flower is gemaakt van 100 % gerecycleerde restplastics die vorst- en uv-bestendig zijn.

KLIK HIER VOOR DE INFOFICHE

Peanut Cover

Waterbeheer is een groeiende zorg. Verdamping is namelijk de voornaamste oorzaak van water en energieverlies. Met een Peanut Cover kunt u een handige drijvende afdekking voor uw zwemvijver creëren. Peanut Cover is een afdekmateriaal voor wateropslag dat is ontworpen om het water in uw zwemvijver te beschermen en te behouden, en een innovatieve methode voor het opvangen van regen. Onze afdekzeilen zijn gemaakt van een duurzaam polymeer en met het unieke GeoBubble ™ materiaalontwerp, is Peanut Cover een zwevende, zelfdragende hoes.

 

KLIK HIER VOOR DE INFOFICHE

Project in de kijker – Jardin en Perspective

In de regio van Pepinster werd deze prachtige vijver aangelegd door Jardin en Perspective van Luc Dumont.

Naast het aanleggen van de gehele tuin van deze prachtige nieuwbouwwoning heeft de heer Dumont in samenwerking met Distri Pond ook een prachtige integratie van de waterpartij gerealiseerd, waarbij de technische ruimte verborgen is onder het terras.

Vanaf het terras ontstaat hierdoor een prachtig zicht op de glooiende tuin en de achterliggende velden. Een pareltje midden in de natuur.