Organisatie

Nordic Waterproofing Slogan
Banner SE 721X942 Groen 100

Over SealEco

Sinds 26 februari 2019 maakt Distri Pond deel uit van de Nordic Waterproofing Group en zijn we een onderdeel van deze mooie organisatie. SealEco is gevestigd in Värnamo (Zweden) en heeft meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Als toonaangevend bedrijf is het steeds in staat de beste oplossing aan te bieden. SealEco heeft wereldwijd referenties, van het hoge koude noorden tot het warme zuiden. SealEco maakt deel uit van Nordic Waterproofing Group dat een beursnotering heeft op de Nasdaq in Stockholm. De Nordic Waterproofing Group heeft meer dan 1.450 werknemers en een omzet van ongeveer 330 miljoen euro.

Nordic Waterproofing group

Nordic Waterproofing’s strong brands protect homes, buildings and infrastructure.

Sealeco EPDM Kernwaarden (1)

Kernwaarden

Ethiek

We streven naar eerlijke communicatie en volgen een strikt normen en waarden kader waarin de impact op het milieu centraal staat.

Relatie

Bij elk van onze acties zetten wij ons in de plaats van de klant. Op deze manier ontwikkelen we een lange termijn relatie gebaseerd op teamwork, zowel binnen als buiten de organisatie.

Betrouwbaarheid

Onze producten moeten duurzaam en betrouwbaar zijn. Wij nemen onze verantwoordelijkheid over de waterdichting van uw project. Onze integere aanpak tot elk probleem zal steeds de juiste oplossing voor elke betrokken partij hoog in het vaandel dragen.

Onze merken