Over Distri Pond

Distri Pond is een totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Deze vinden via de vakhandel hun weg naar de professionele tuinaanlegger en particulier vijverliefhebber. Met een breed en innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor helder vijveren en wateropslag.

Expertise maakt het verschil

Het aanleggen van een vijver vraagt bijzondere aandacht. Een goede ondersteuning hierin – naar zowel expertise als producten – kan voor jou, als vakman, het verschil maken!

Voor de realisatie van je projecten geven wij je graag kwalitatief onderbouwd technisch advies over geschikte filtersystemen, passende pompdebieten, plaatsen van doorvoeren, inbouwen van verlichting, gebruik van skimmers, de juiste leidingen en koppelingen. Wat voor ons telt is dat jij een perfecte vijver aan je klant kunt aanbieden.

Wat voor ons telt is een perfect heldere zwemvijver.

Producten voor werkende praktijkconcepten

De expertise en ervaringen die opgebouwd werd gedurende de voorbije decennia, vertalen we voor onze klant naar behapbare filterconcepten met één doel: het nastreven van helder water. Elke dag van het jaar staan onze specialisten klaar u te helpen en advies te geven voor de meest gepaste oplossing voor uw project. Daarbij geven wij onze klanten graag kwalitatief, onderbouwd, technische advies met betrekking tot de geschikte filtersystemen, passende capaciteit, correcte plaatsing van doorvoeren, inbouwen van verlichting, gebruik van skimmers, juiste leidingen en koppelingen en onderhoudsproducten.

Onze concepten

Natuurlijke zwemvijvers, bio-zwembaden en hybride baden. De laatste jaren is er wellicht wat onduidelijkheid ontstaan. We zetten hier de voornaamste systemen op een rijtje.

Downflow Scenes Autorefill Phospat 374X470
Downflow
Downflow
Upflow Scenes Phospat Clinopti 374X470
Upflow
Upflow
Skimmer Pompput UV Meerkamer
Meerkamerfilter
Meerkamerfilter
Trommel Modulairemeerkamer 374X470
Trommel- en meerkamerfilter
Trommel- met meerkamerfilter
Skimmerfilter Drukfilter Waterval 374X470
Siervijver
Siervijver
Fysicochemisch Oxyplants Scenes 374X470
Fysicochemisch met planten
Fysicochemische vijver met planten
Fysicochemisch Zout Oxynoplants V2 Zandfilter 374X470
Fysicochemisch zwembad
Fysicochemisch gereinigd zwembad

Breed assortiment

Distri Pond verdeelt een breed assortiment van sterke merken in de wereld van de waterpartijen. 

Het merk Pond Technics vertegenwoordigt de professionele expertise van Distri Pond in de vorm van innoverende technische oplossingen voor de efficiënte bouw, het gebruik en het onderhoud van waterpartijen en zwemvijvers.

Elevate PondGard is een duurzame EPDM liner, speciaal vervaardigd en gecertificeerd voor toepassingen met waterpartijen. De kwaliteit is bewezen en de levensduur is uitzonderlijk. De fabrieksgarantie van een wereldleider is daar het bewijs van. Een perfecte afwerking is mogelijk met de accessoireproducten van Elevate.

SealEco vijverfolie wordt vervaardigd door SealEco, een Zweedse onderneming die tot de Nordic Waterproofing Group behoort, een van Europa’s leidende EPDM membraanfabrikanten met meer dan 50 jaar ervaring.

Messner heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke fabrikant van technische producten voor de watertuin, gespecialiseerd op het gebied van pompen. De basistechnologie is van typisch Duitse kwaliteit en wordt voortdurend verbeterd. Duurzaamheid en laag energieverbruik staat centraal bij de pompen van Messner. Het merk wordt aanbevolen door kenners.

Ecoo maakt duurzame en solide producten van gerecycleerd plastic. Ze zijn voor u een ecologische en prijsconcurrerende keuze. Twee kenmerken overheersen: economisch en ecologisch.

Ichi Food en Ichi Pond hebben een ruim assortiment visvoer, preventieve en curatieve producten om uw vijver te onderhouden en het hele jaar door van helder water te genieten.

Onze merken