Nieuwsbrief mei 2023

Superflow Pondteam Zonder Achtergrond
Controller Superflow Pondteam Zonder Achtergrond

Superflow Techno Pro S frequentiegestuurde pompen

Onze nieuwe frequentiegestuurde pompen hebben een extreem laag energieverbruik. De rotor is ontworpen om deeltjes tot 8 mm te verwerken, waardoor hij ideaal is voor filtratie.

Naast eenvoudige kalibratie maakt dit ook variabele seizoensgebonden optimalisatie mogelijk van uw filtersysteem. Beekloop, filtratie of waterval – altijd gemakkelijk om de juiste hoeveelheid water in te stellen.

Het display toont het energieverbruik en kan worden vergrendeld om onbedoelde instellingen te voorkomen. De pompen zijn uitgevoerd in RVS en kunststof en kunnen werken in zoet en zout water. De pomp mag nooit drooglopen, maar heeft een veiligheidsschakelaar hiervoor en in geval van blokkering van de rotor waardoor hij ook ideaal is voor droge opstelling.

De externe regelkast biedt een gemakkelijke manier om het debiet en het stroomverbruik te regelen, maar beperkt ook de elektronica in de pomp waardoor deze langer meegaat dan de meeste andere pompen.

Toepassingen:

  •          Watervallen
  •          Beeklopen
  •          Filtersystemen
  •          Zwemvijvers

 

Er zijn 5 modellen beschikbaar: 10000 – 15000 – 22000 – 30000 – 50000

Kasco fonteinen en beluchters

Nieuw in ons gamma fonteinen en beluchters is de Kasco-reeks.

Kasco High Oxygen Aerator
Kasco High Oxygen Aerator

Deze aerator dient om grote hoeveelheden water in de lucht te duwen. Hij verhoogt de algemene gezondheid van uw water en houdt het grondig gemengd. De introductie van zuurstof en waterbeweging vermijdt stratificatie, elimineert geur, ontmoedigt algengroei en bevordert een gezond aquatisch milieu. Ideaal voor waterdieptes < 2,4 m.

Klik hier voor meer info
Kasco V-vormige fonteinbeluchter
Kasco V-vormige fonteinbeluchter

Deze is de beste keuze voor een elegante display met superieure beluchtingsvoordelen. De Kasco EVFX Series is de keuze voor een elegante display met superieure beluchtingsvoordelen. Deze high-flow unit is efficiënt, eenvoudig te installeren en te bedienen, en is ideaal voor vele toepassingen. Het beste van schoonheid en beluchting.

Klik hier voor meer info
De Kasco EJ fontein
De Kasco EJ fontein

Deze biedt Kwaliteitsvolle, esthetisch aangename displays tegen de beste prijs op de markt. Hij is ontworpen met zowel schoonheid als functionaliteit in het achterhoofd. Het pakket bevat meerdere twist-and-lock nozzles zonder extra kosten, zodat u het patroon van uw voorkeur kunt kiezen. Kasco fonteinen zijn van premium kwaliteit en werken met oliegekoelde in plaats van watergekoelde motoren.

Klik hier voor meer info

Project: De Hofleverancier

Onze trouwe partner De Hofleverancier uit Ekeren realiseerde in samenwerking met Distri Pond een prachtige zwemvijver in Schoten. De lijnen van de woning werden doorgetrokken in de aanleg van de zwemvijver. Zowel de leefruimte met de grote raampartijen als het terras geven uit op de tuin die een  volledige groene zone is met veel bomen en struiken.

De natuurlijke zwemvijver met een downflow systeem is dan ook de kers op de taart van dit groene pareltje. Sinds 1982 helpt De Hofleverancier klanten genieten van tuin & vijver. Van de kleinste visje tot complete filterinstallaties, ze hebben alles in huis voor uw droomproject!