Nieuwsbrief juni 2023

Recycanister

E245 Spraybond recycanister: een duurzaam alternatief

SealEco - Distri Pond wil meer en meer haar steentje bijdragen in de ontwikkeling van herbruikbare en duurzame systemen. Daarom zal de E245 Spraybond vanaf nu in een herbruikbare verpakking geleverd worden. De recycanister wordt na gebruik weer opgehaald en teruggestuurd naar de fabrikant zodat deze weer klaargemaakt kan worden voor hergebruik. 

Op deze manier proberen wij zuinig om te gaan met de steeds schaarser wordende grondstoffen en gaan wij nog zorgvuldiger om met de afvalstromen. Om dit kracht bij te zetten, zullen wij de prijzen onveranderd laten, niettegenstaande alle noodzakelelijke inspanningen. 

Hoe werkt het? 

SealEco rekent € 10 statiegeld per recycanister bij afname. Deze recycanisters zijn zichtbaar en onzichtbaar voorzien van specifieke kenmerken waardoor wij kunnen controleren of het daadwerkelijk gaat om een E245 Spraybond recycanister. Ook de eindgebruiker betaalt € 10 statiegeld bij afname. Na gebruik kunnen deze weer op het verkoopadres worden ingeleverd waarbij de afnemer het statiegeld terug krijgt. Zodra er 24 stuks recycanisters klaar staan, geeft u dit door aan onze customer service info@distripond.com. Nadat de recycanisters retour zijn gehaald volgt er binnen de 10 werkdagen een creditnota voor de opgehaalde recycanisters. 

  • De recycanister moet bij voorkeur in de doos blijven vanwege transportgemak 

  • De recycanister dient volledig leeg gespoten te zijn en de kraan moet volledig open staan 

  • Slangen en accessoires dienen verwijderd te zijn 

  • De retourpallet dient veilig verpakt te zijn 

  • Opgelet: in tegenstelling tot de normale E245 recycanisters mag het vat niet geperforeerd worden. Anders vervalt het recht op retour van statiegeld. 

Nieuwsbrief 07 Wedstrijd 819X1024

Wedstrijd Belgische zwembad-, wellnes- & zwemvijverbouwer 2023/2024

Waag je kans en schrijf je nu in.
Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot en met 30 juni 2023. Gebruik de tijd die je hebt om de inzending goed voor te bereiden. Kies een project dat volledig afgewerkt is en waar je trots op bent.
Veel succes!
Klik hier voor meer info
Klik hier om je in te schrijven

Project in de kijker: Balder - Heusden-Zolder

Onze partner Balder heeft in Heusden-Zolder een mooie zwemvijver mogen realiseren bij een landelijke woning. Om het zicht op de achterliggende weide zo open mogelijk te houden werd de plantenzone gescheiden van het bad gebouwd. Het plantengedeelte maakt hier nu deel uit van een groter plantenvolume. Ondergronds realiseerden ze verbindingen waardoor het water door het substraat en de platen gezuiverd wordt en terug het zwemgedeelte in gestuwd wordt. 

 

Het wateroppervlak vormt een spiegel voor de omringende natuur, erg mooi wanneer de avondgloed de lucht roze kleurt.