Info voor aanleggers

Watertestmoment (2)

Water is wetenschap

Er valt heel wat te zeggen over de waterkwaliteit van een vijver. Daarom is het als tuinaanlegger mogelijk bij ons een watertestmoment vast te leggen. Onze specialisten maken een complete diagnose van de waterkwaliteit van de vijver van uw klant. Dat met behulp van de SpinTouch van Aquatic Science. Die digitale tester voert alle analyses uit die nodig zijn voor de vijver: pH, alkaliteit, totale hardheid, fosfaten, ammoniak, nitrieten en nitraten.

Zodra de analyse gemaakt is, geven onze specialisten advies over hoe de waterkwaliteit verbeterd kan worden met de Aquatic Science vijverbehandelingsproducten.

Interesse? Schrijf u dan in via het inschrijvingsstrookje hiernaast en stuur het door naar info@distripond.com of vul het contactformulier op onze website in. Gelieve dan de volgende gegevens te vermelden: "watertestdagen", naam, telefoonnummer, e-mailadres, locatie, gewenste periode.

Pondtechnics

Pond Technics

PondTechnics opgericht in 1995 en staat mee aan de wieg het ontwerp en de aanleg van de eerste zwemvijverprojecten. Doorheen de jaren is het bedrijf steeds verder geëvolueerd naar specialist in aanleg van waterdichting en advies en installatie op vlak van filtertechnieken voor (zwem-)vijvertoepassingen.

Jaarlijks realiseren wij een 250-tal waterdichtingsprojecten, gaande van kleine tuinvijvers van enkele vierkante meters, tot grote prestigieuze vijvers van verschillende duizenden vierkante meters, net zoals grote projecten voor wateropslag. Dit maakt ons één van dé specialisten in ons segment en werken we voor gerenommeerde (zwem-)vijverbouwers die jaarlijks meedingen voor de prijs van mooiste zwemvijver van het jaar.

Interesse? Vraag uw gratis offerte aan door de QR-code hiernaast te scannen of het contactformulier in te vullen.

Onze toppers

Distri Pond is totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Met een breed, innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor een heldere vijver. 

Het aanleggen van een vijver vraagt bijzondere aandacht. Een goede ondersteuning hierin – naar zowel expertise als producten – kan voor u, als vakman, het verschil maken!

Ecolat
Ecolat

Ecolat is ecologisch, gemaakt van 100% gerecycleerde restplastics, met een natuurlijke look. En is daarom het perfecte alternatief voor een hardhouten afboording van een gazon, tuin, oprit of vijver.

Trap Pond Step
Trap Pond Step

Kant en klare trap in PE, mooi te integreren in een zwemvijver. Garandeert een snellere afwerking. Ook nog te installeren als de vijver reeds gevuld is met water. Te gebruiken met natuursteen treden. Ook maatwerk mogelijk.

PondGard EPDM vijverfolie
PondGard EPDM vijverfolie

De creatie van een mooie en duurzame vijver begint op de bodem, met de keuze van de juiste vijverfolie. PondGard is de uitverkoren vijverfolie van professionele tuinaannemers en wordt al jaren met succes geplaatst in diverse toepassingen wereldwijd. Met PondGard EPDM kan uw klant vol vertrouwen voor vele jaren genieten van zijn waterpartij, mét een officieel garantiecertificaat!

MPF vijverpomp
MPF vijverpomp

Van Messner. De beste filterpomp voor uw vijver, voorzien van een open waaier. Vertrouwde techniek met jarenlange bewezen kwaliteit. Aanbevolen door professionelen. De topper met de langste levensduur. Duits fabricaat.

Satellietskimmer
Satellietskimmer

Ideaal om nauwelijks zichtbaar te plaatsen onder de randafboording. Verwijdert het drijvend vuil op de vijver en voorkomt zo groen en troebel water.

Pond Sieve Chamber Pro
Pond Sieve Chamber Pro

Professionele pompkamer uitgerust met boogzeef. Ideale voorfiltering voor uw moeras of meerkamerfilter. Voor gravitaire opstelling. Mogelijkheid tot inbouw van maximum 3 dompel UV's.

Nirox UV-C unit
Nirox UV-C unit

Professionele UV-C unit in inox. Nirox UV-C units zijn hoogwaardige apparaten met een grote doorstroomcapaciteit. Ze zijn de echte top op het gebied van waterbehandeling met UV-stralen. Deze professionele apparaten werden ontworpen voor drinkwaterbehandeling. Nu staan ze ter beschikking van de veeleisende koi- en zwemvijverliefhebber.

Clinopti Plus
Clinopti Plus

Clinopti plus is een actief filtermineraal voor diverse toepassingen. Het zorgt voor helder water met minder algen, gezondere, tammere en snelgroeiende vissen en het is gemakkelijk te vervangen. Kan gebruikt worden in meerkamerfilters, moerasbedden, aquaria...

Spots Bright Power
Spots Bright Power

Moderne schijnwerpers voor gebruik onder water. Behuizing RVS 316. Geschikt als inbouwlamp in combinatie met een wanddoorvoer. Verschillende types verkrijgbaar.

Biobooster+
Biobooster+

Biobooster+ is een formulering die ontworpen is om de activiteit van micro-organismen die gunstig zijn voor de vijver, te stimuleren. Het effect op het organisch afval is al na enkele uren zichtbaar. Biobooster+ versterkt de ontwikkeling van bacteriën, wat resulteert in de eliminatie van afval. Zonder producten die schadelijk zijn voor de filtratie, het milieu of de vissen.

Dibo vijverstofzuiger
Dibo vijverstofzuiger

Stofzuiger geschikt voor tuinvijvers, zwemvijvers en koivijvers. Eenvoudig te transporteren. Hoog zuigdebiet tot 8000 l/u. Met een zuigkracht tot 230 mbar worden ook op 2,5 meter diepte bladeren en bezinksel efficiënt opgezogen.

Onze merken