Info voor aanleggers

Watertestmoment

Water is wetenschap

Er valt heel wat te zeggen over de waterkwaliteit van een vijver. Daarom is het als tuinaanlegger mogelijk bij ons een watertestmoment vast te leggen. Onze specialisten maken een complete diagnose van de waterkwaliteit van de vijver van uw klant. Dat met behulp van de SpinTouch van Aquatic Science. Die digitale tester voert alle analyses uit die nodig zijn voor de vijver: pH, alkaliteit, totale hardheid, fosfaten, ammoniak, nitrieten en nitraten.

Zodra de analyse gemaakt is, geven onze specialisten advies over hoe de waterkwaliteit verbeterd kan worden met de Aquatic Science vijverbehandelingsproducten.

Interesse? Schrijf u dan in via het inschrijvingsstrookje hiernaast en stuur het door naar info@distripond.com of vul het contactformulier op onze website in. Gelieve dan de volgende gegevens te vermelden: "watertestdagen", naam, telefoonnummer, e-mailadres, locatie, gewenste periode.

Pondtechnics

Pond Technics

PondTechnics opgericht in 1995 en staat mee aan de wieg het ontwerp en de aanleg van de eerste zwemvijverprojecten. Doorheen de jaren is het bedrijf steeds verder geëvolueerd naar specialist in aanleg van waterdichting en advies en installatie op vlak van filtertechnieken voor (zwem-)vijvertoepassingen.

Jaarlijks realiseren wij een 250-tal waterdichtingsprojecten, gaande van kleine tuinvijvers van enkele vierkante meters, tot grote prestigieuze vijvers van verschillende duizenden vierkante meters, net zoals grote projecten voor wateropslag. Dit maakt ons één van dé specialisten in ons segment en werken we voor gerenommeerde (zwem-)vijverbouwers die jaarlijks meedingen voor de prijs van mooiste zwemvijver van het jaar.

Interesse? Vraag uw gratis offerte aan door de QR-code hiernaast te scannen of het contactformulier in te vullen.